Indicators on کاشت میلگرد You Should Know

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای محاسبات کاشت میلگرد، دانستن مواردی مانند قطر میلگرد، تعداد میلگرد، نوع و مقدار چسب، فاصله میلگرد‌ها با یکدیگر در موقع کاشت و عمق سوراخ ضروری می‌باشد. به طور کلی بهتر است برای محاسبه‌ی این موارد از افراد متخصص، با تجربه و مسلط به نرم‌افزار‌های مربوط استفاده شود زیرا کوچکترین اشتباه باعث ایجاد ضرر‌های جبران ناپذیری می شود، رعایت اصول و ضوابط مشخص شده با توجه به آیین نامه بتن ایران(که به آن به اختصار آبا گفته‌ می‌شود) و تسلط کافی به آن توسط فرد اجرا کننده نیز بسیار مهم می‌باشد.

در صورتی که کاشت میلگرد مربوط به قطر کمتر از میلی متر باشد حداقل فاصله بین دو کاشت میلی متر در نظر گرفته می‌شود.

در حقیقت کاشتن میلگردها می‌تواند مزایای بسیار زیادی داشته باشد و امکان استفاده از مصالح جدید مانند پلاستوفوم، پنل‌ها و … را راحت‌تر می‌کند.

کاشت میلگرد در بتن یکی از تحولات نسبتا جدید در صنعت ساختمان‌سازی و سازه‌های بتنی به شمار می‌آید و اهمیت بالایی پیدا کرده است. همانطور که می‌دانید از میلگرد در سازه‌های بتنی، جهت افزایش استحکام و مقاومت بتن استفاده می‌شود.

کاشت میلگرد در بتن معمولا به دو روش قدیمی و جدید انجام می‌شود. در روش قدیمی کارگران برای کاشت میلگرد مجبور به خراب کردن بخشی از سازه بتنی می‌شدند تا قسمتی از میلگرد‌های قبلی خارج شده و بتوانند کاشت بولت‌های جدید و آرماتوربندی را انجام دهند. این روش به دلیل ضربه‌ها و لرزشی که در هنگام کار به بتن وارد می‌کند و باعث ضعیف شدن بتن می‌شود تقریبا منسوخ شده و  دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

میلگردهای مورد استفاده در کاشت میلگرد در کاشت میلگرد قطرهای الی میلی متر در بازار یافت می‌شوند.

این روش در واقع یک روش غیرمخرب است که برای افزایش دادن استحکام کششی یک سازه استفاده می‌شود. به عبارت دیگر، اگر قسمتی از سازه به دلیل بارگذاری‌های غیرمعمولی ضعیف شده باشد، می‌توان با استفاده از این روش و اضافه کردن بخشی تازه به سازه، ظرفیت باربری آن را به طور قابل توجهی افزایش داد. استفاده از تیغه قیچی میلگرد بر نیز در این زمینه شاید بتواند به شما کمک کند.

کلیه حقوق برای سایت فروشگاه اینترنتی هیلتیران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری غیرمجاز می باشد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

چسب های کاشت آرماتور پلیمری ( اپوکسی یا پلی استر ) به علت مشخصات شیمیایی بالاتر دارای کیفیت بالاتری می باشند. این محصولات امروزه با برندهای مختلفی در بازار وجود دارند.

معمولا هدف از این کار در فونداسیون‌ها، افزایش استحکام آن‌ها، همگرایی با سازه و افزایش ارتفاع می‌باشد.

اگر آرماتور جاری یا بریده شود نشان می‌دهد که کاشت آماتور به بهترین وجه ممکن انجام شده و مشخصات فنی و اجرا را تایید می‌کند. در صورت قلوه کن شدن بتن اطراف میلگرد و بیرون آمادن آرماتور از سوراخ کاشت به ترتیب نشان از ضعف بتن و عمق نامناسب کاشت و عدم رعایت نکات اجرایی کاشت مانند تمیزکاری نامناسب سوراخ، وجود رطوبت، کیفیت نامطلوب چسب و … می‌باشد.

چسب کاشت میلگرد و آرماتور ممکن است به‌صورت تزریقی یا کپسولی باشد. عناصر مهاری آن شامل میله رزوه شده، میلگرد و الحاقات اختصاصی یا تخصصی است.از مزایای تقویت سازه با کاشت میلگرد می توان به مقاومت بیشتر، کاربرد آسان و ایجاد اتصال موقت اشاره کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *